Apollo

Apollo -sarjan julkkikset moniin tiloihin

Ahti Kotikosken 80-luvulla suunnittelemaan Apollo -sarjaan kuuluu tuoleja ja pöytiä. Tuotteet soveltuvat loistavasti julkisiin tiloihin, Apollo -tuoli erinomaisen kestävyytensä ja ladottavuutensa ansiosta.
Se on ennen kaikkea tukeva ja siinä on hyvä ergonomia. Apollo -pöydän pöytälevyn suuruus määräytyy asiakkaan toiveen mukaan.
Materiaali on taivutettua koivuviilua, mutta myös muut pintaviilut voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan. Apollo -tuoli on mahdollista tilata verhoilulla tai ilman.

Ergonomia ja erinomainen kestävyys

Koska Apollo -tuoli suunniteltiin lähtökohtaisesti palvelemaan julkisten tilojen tarpeita keskityttiin sen suunnittelussa erityisesti ergonomiaan ja kestävyyteen. Tuolin kestävyys haluttiin silloin testata VTT:llä tehtävässä kestävyystestissä. Apollo -tuoli saavuttikin kyseisessä testissä huipputulokset. Tuolloin VTT:n ravintolatuolille asettama kestävyysvaatimusraja oli 60 000 rasituspainallusta. Apollo -tuoli ei ollut mennyt hajalle vielä 120 000 rasituspainalluksenkaan kohdalla, johon asti testiä oli päätetty jatkaa. Yksikään toinen testattu tuoli ei ollut saavuttanut vastaavaa tulosta. Tästä syystä Apollo -tuolia on myyty useisiin kohteisiin, joissa kestävyys on erityinen vaatimus.